Luumut putoilevat puusta ja muuta syksyn satoa

21.08.2022

Hei! Tänä kesänä on saanut ladata itseensä kesän kauneutta ja lämpöä yllin kyllin tulevan syksyn ja talven varalle: käydä kesäteattereissa, taidenäyttelyissä, konserteissa, sun muissa tapahtumissa, käydä kalassa, syödä kalapottuja ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Taiteilemaankin on ennättänyt hyvin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tein jopa pari taidekurssiakin etänä ja siitä sainkin idean jatkaa taidepäiväkirjatyylistä tekemistä vähän pidempään. Oletko sinä kokeillut taidepäiväkirjan tekemistä? Siihen tarvitset vain luonnoskirjan ja mieluisat värit. Itse olen maalannut lähes pelkästään vesiväreillä, tai akvarelliväreillä, jos niin haluat sanoa. Ja miten mukavaa se onkaan! Suosittelen kokeilemaan!

Elokuun lämpöisinä päivinä mieli on askarrellut jo tulevien kurssien ja muiden tapahtumien parissa. En muista, koska viimeksi olisin elokuussa istunut koneen kanssa terassilla lämpimässä auringonpaisteessa, kuunnellut, kun luumut putoilevat puusta ja pähkäillyt samalla tulevia asioita ja tapahtumia. Niin kuitenkin kävi tänään. Ja vaikka tuuli leyhyttelikin mukavasti kuumuudessa, piti lopulta kuitenkin siirtyä sisätiloihin kirjoitushommiin.

Syksyn Vedic Art -kurssien aikataulut ovat jo työn alla ja muitakin työasioita on viritteillä. Kittilässä Revontuliopiston kurssien ilmoittautuminen aukeaa huomenna 22.8.2022 ja täällä Helsingissä pidettävistä kursseista kuulette lähipäivinä. Näyttelytilahakemustakin rustaamme parin maalarikaverin kanssa ensi vuodelle, joten tapahtumia on tulossa.

Tällaiselle impulsiiviselle ihmiselle olisi tosi mukavaa, jos olisi olemassa sellaisia näyttelytiloja; kahviloita tai muita yleisötiloja, joissa piipahtelee säännöllisesti ihmisiä, tai jotka ovat peräti ihmisten kaupunkiolohuoneita ja joihin voisi suunnitella pystyttävänsä näyttelyn lyhyemmällä kuin (ehkä yli) vuoden varoitusajalla. Jos satut tietämään tällaisen paikan/paikkoja, saa ilmiantaa!

Joka tapauksessa syksy tuo mukanaan maalauskursseja niin tutuille maalareille kuin ihan uusille aloittajille ja jatkokurssia suunnittelevillekin. Meillä Vedic Art -opettajillahan kurssit ovat usein sellaisia, että samalla kertaa kurssilla voi olla eri vaiheissa olevia kurssilaisia ja myös maalareita. Mukaan voi tulla ilman korkeaa kynnystä, koska luovuus ja sisäinen intuitio herätellään Vedic Artin 17 prinsiipin tehtävien kautta ja jokainen osallistuu kurssille omista lähtökohdistaan käsin. Vain kiinnostus taiteen tekemistä kohtaan tarvitaan!

Tässä päällimmäiset kuulumiset ja takaisin suunnittelun pariin! Nähdään!