Vilpitön ilo! 

31.05.2022

Aurinko ja kesäinen sää - vilpitön ilo!

Viikonloppuna meitä hellittiin aurinkoisella säällä ja lämmöllä. Kierros puutarhassa katselemassa lupausta lämpimästä ja kauniista kesästä innoitti minut tuumailemaan myös kesän aikatauluja, kun pitkä ja monivivahteinen kevät on pian taputeltu.

Muistui mieleeni viime kesän maalauspäivät hyvässä seurassa puutarhassa: lämmintä piisasi niin paljon, että piti etsiä pihan varjoisimpia paikkoja maalauspöydälle! Sillä istumalla tilasin mielessäni samansuuntaisia säitä kesäpäiviimme, jotta voimme taas rentoutua, aistia, inspiroitua, piirtää ja maalata puutarhan ja kasvien lumossa. Korostan vielä tässä, etten tilannut vihmovaa koleaa sadetta, enkä iniseviä seuralaisia. Vain sopivan lämmintä ja aurinkoista kesäistä säätä!

Lisäsin kotisivuilleni muutamia kesäkursseja ja maininnan myös maalauspäivistä kesäisessä puutarhassa. Tarkemmat päivämäärät puutarhan lumon päiviin määräytyvät, totta kai, säänhaltijoiden mukaan, joten niitä ei vielä parane lyödä lukkoon. Mutta hyvä lukijani, voit valmistautua ehdottamaan sopivia päiviä lyhyelläkin varoitusajalla, kunhan on odotettavissa sopivaa säätä!

Käykö sinulle koskaan niin, että kun mietit tulevia maalaus- tai muita luovia tapahtumia, alkaa sinulle sukeutua selkeä tarve heti oitis alkaa luoda itse jotain? Enkä tarkoita tässä nyt mitään tallihommia...